Великденските празници няма да спрат кръшкачите да изневеряват - според сайта за извънбрачни запознанства Виктория Милан 90 процента от потребителите му от мъжки пол ще продължат и тогава да мамят половинките си, пише британският в."Метро".

При дамите, ползващи сайта, този процент е по-малък, но е доста впечатляващ - 50,4 на сто.

В анкетата на портала са взели участие 4000 души от 22 страни от Америка и Европа. Четиридесет и шест процента от мъжете и 36 процента от жените, готови да изневеряват по време на празниците, оправдават намеренията си с факта, че не са религиозни и не считат постъпката си за грях.

Двадесет и шест процента от потребителките на сайта си дали обет да не изневеряват на половинките си в този период, защото било редно през тези дни да се посветят на семейството, а не на извънбрачните връзки.

Що се отнася до мъжете, 3,9 процента от тях се съгласили, че семейните ценности са важни, но това нямало да им попречи да търсят чужда ласка. Седемнадесет процента от респондентите от мъжки пол доверили, че ще продължат да се срещат извънбрачно с любовниците си в празничните дни, за да ги зарадват.