Любослав Пенев вече не е централен нападател, а треньор, но продължава да атакува като истински таран. Пенев спази традицията и нападна словесно съдийската комисия и нейните решения за назначения в мачове на ЦСКА-София.

Наставникът негодува от наряда на Николай Йорданов за утрешния първи полуфинал за Купата на България срещу "Ботев" в Пловдив.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи при нас, двама-трима. Главен, страничен, четвърти и така, обкръжени сме, но ние ще се борим до края, заяви Пенев на редовния си брифинг. - Аз не знам как изобщо, с какъв морал и каква етика се осмеляват да ни правят такива назначения. Този човек, който беше безобразен преди две  седмици (визира четвъртфинала за Купата с "Лудогорец" в Разград, бел. ред.), жалко, жалко, че не се мисли за футбол."

"Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата за мача утре. Ще го подготвим евентуално за събота (за двубоя с "Левски", бел. ред.). Два мача са, трябва да ги изиграем много разумно, и утре, и след една седмица, два мача са и не бързаме за никъде. "Ботев" опитва стрелба отдалеч, има добър състав, с лидери, техничен отбор, разчита на домакинските мачове. Очаквам един интересен двубой утре", каза още Пенев.

"Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, но ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме мача, това е идеята. В момента ни интересува само утрешният мач, нищо друго. Статистиката не ме притеснява", коментира още специалистът.

"Отборът е добре, всички са много концентрирани и внимателни в тренировките, към момента сме добре. Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна, постоянна игра от началото до края. Познавам противника, но ние преследваме нашите интереси и цели. Затова казах в началото - два мача. Даже да победиш или загубиш в първия не означава, че там приключва спорът. Разбира се, ние винаги се целим в победата", завърши Любослав Пенев.