Ще има ли нова изненада в Шампионската лига? Тази вечер от 22 часа са четвъртфиналните реванши "Манчестър Сити" - "Тотнъм" и "Порто" - "Ливърпул".

Победителят от първата двойка ще спори с "Аякс" на полуфинал, а от втората - с "Барселона". Снощи холандският тим сложи на пояса си още един престижен скалп - на "Ювентус", сочен за един от фаворитите в турнира.

"Тотнъм" спечели с 1:0 в Лондон през миналата седмица и ще опита да развали сезона на "гражданите", които са се устремили към четири големи трофея. Тимът ще бъде без контузения си таран Хари Кейн, а друг ас - Деле Али, може да играе с лонгета, тъй като счупи ръка в първата среща.

"Манчестър Сити" може да разчита на всичките си асове.

"Ливърпул" пък гостува на "Порто" с аванс от 2:0 и с мисъл както за гигантски сблъсък с "Барселона", така и за последните мачове във Висшата лига. Трудно е за вярване, че "драконите" са способни на малко чудо срещу "червените".

Турнирна е и атмосферата в българския футбол. От 19 часа е първият полуфинал за Купата на България между "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА-София. Снощи "Локомотив" (Пловдив) почти си осигури финал с 4:0 срещу "Септември".