Новият временен шеф на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков обяви тази вечер, че за последен път води публицистично предаване и че няма да променя нищо в БНТ през тримесечния си мандат до провеждането на конкурс за нов генерален директор.

"Смятам, че  не е редно да водя повече публицистика, особено по време на избори", каза Кошлуков в началото на тазвечершното издание на "Още от деня" по БНТ 1, което той води за предпоследен път през мандата си.

Поли Златарева ще остане водеща на предаването за в бъдеще каза Кошлуков.

Той добави, че не смята, че трябва да има кадрови промени, нито - промени в предаванията на БНТ. Временният директор обеща да изпълнява концепцията на предшественика си.

"Благодаря за хубавото време, което прекарахме заедно, - каза Кошлуков за Каменаров. - Той беше много мил, много добър и много хубав директор". 

Каменаров подаде оставка по-рано днес преди заседание на СЕМ, което избра Кошлуков на поста му. Досегашният директор стана негоден за поста си пореди условната присъда, която неотдавна получи за шофиране след употреба на алкохол.