Владимир Кличко отново почна с хвалбите по адрес на Кубрат Пулев. Световният шампион по бокс на четири федерации в тежка категория дава интервю за агенция "Униан". Той не обелва нито дума за контузията, довела до пропадането на мача срещу българина на 5 септември. А новата дата за боя в Хамбург - 15 ноември, наближава. Поради което и поведението на украинеца става все по-подозрително.

"Самата визитка на Пулев говори сама за себе си, реди Владимир. - Като професионалист той има 20 боя, като в нито един от тях съдията не е вдигал ръката на неговия противник. На 15 ноември той ще направи всичко, за да стане световен шампион. Много достоен съперник е."

Кличко добавя, че е фокусиран за мача на 15-и. Той споделя, че не мисли за други противници в момента и че няма намерение да се бие с американеца Шанън Бригс, който минава за шута на Владимир.

"Аз съм на последната права на боксовата си кариера, но никой не знае тази права колко дълга ще се окаже", отговаря Кличко на въпрос дали вече мисли за отказване и как намира мотивация да продължава.

Той говори за политика, за "нещата от живота"... И много малко за Кобрата и предстоящия им супермач.