Пращаният в последните дни в ЦСКА-София и "Левски" Тодор Неделев удължи с още една година договора си с "Ботев" (Пловдив), съобщава официалният сайт на "канарчетата".

"Плеймейкърът сложи подпис под ново споразумение с клуба, което е със срок до лятото на 2021 г. Досегашният контракт на осмицата на "жълто-черните" изтичаше в края на следващия сезон.

Намиращият се в отлична форма Неделев прави много силен сезон, в който освен, че дирижира играта на "канарчетата", записва и най-резултатната си година. В 37 мача за първенството и Купата на България "осмицата" на "Ботев" и националния отбор е реализирал 17 гола и е асистирал за още 16", се казва в информацията.

В последните дни Неделев е свързван от медии в ЦСКА-София и "Левски". Твърдеше се, че пловдивчанинът е подписал предварителен договор с "червените" и че от лятото се мести на "Българска армия", а "Ботев" ще получи процент от трансфер в чужбина.

Националът опроверга това. После се появиха и писания за интерес на "Левски" към най-добрия български футболист в нашето първенство.