ЦСКА-София и "Лудогорец" се противопоставят тази вечер от 20:15 часа на стадион "Българска армия" в мач, който може да реши спора за титлата или да го заплете още повече.

"Орлите" имат три точки повече от "червените" в класирането. Ако спечелят, до голяма степен ще си гарантират златото за осми пореден път. Равенство също ги устройва, а при успех на ЦСКА-София ни очаква фотофиниш в последните три кръга.

Тимът на треньорския триумвират Добромир Митов, Люпко Петрович, Димитър Пенев се нуждае от победа с два гола разлика, за да измести опонента си от върха.

ЦСКА-София има проблеми заради отсъствието на двама основни футболисти - капитана Николай Бодуров (контузен) и халфа Тиаго Родригес (наказан). Още трима се възстановяваха от травми, но се очаква все пак да облекат екипите тази вечер.

Стойчо Стоев няма кадрови проблеми в "Лудогорец". В ранната футболна есен шампионите спечелиха с 1:0 срещу ЦСКА-София в Разград. Шампионатните срещи след това завършиха наравно - 1:1 в София и 0:0 на "Лудогорец арена". Пак там "червените" спечелиха с 1:0 за Купата неотдавна.

Днес е и двубоят "Ботев" (Пловдив) - "Берое", а утре - "Левски" - "Черно море" от първата шестица.