Варненецът, който закла жена си и опита да пререже гърлото си, бил познат в с. Тополи, където се разигра трагедията. Той идвал често на гробищния парк, където са погребани майка му и баща му. Семейството бе открито именно край парка в неделя сутрин – младата жена е починала на място от множеството прободни рани, а съпругът ѝ е в Окръжна болница в критично състояние.

Засега основната версия е, че става въпрос за убийство и опит за самоубийство.

Местните в Тополи, което е на няколко километра от морската столица, познавали съпруга по физиономия, защото често идвал на гробища и купувал цветя.

Интересно е, че цялата трагедия се разиграла пред двама свидетели, които от разстояние видели клането. По първоначална информация мъжът свалил жената от колата и я е влачил, докато я е мушкал. Според варненски сайтове тя е починала от 10 прободни рани.

Двамата свидетели са разпитвани над 3 часа от полицията, казаха източници на Клуб Z.

Както вече бе съобщено, двамата са возили в колата си цял зоопарк - два питбула, маймуни и птици. Хората обаче не знаят дали са били търговци на екзотични животни.

При идването на Бърза помощ едното куче нахапало леко лекарката от варненската линейка. Песовете били разгонени чак след намеса на пожарната с водни струи. Едното куче обаче избягало, което в момента е повод за много обсъждания от местните, които се страхуват.

Имената на двамата все още не се съобщават официално. Според едни информации мъжът е на 38, според други е на 32, а жена му е на 28 г. Разследването се води от варненската прокуратура.