Анджелина Джоли и Брад Пит, които се ожениха официално на 23 август във Франция и сега карат меден месец на Малта, са подписали крайно жесток брачен договор, разкриха световни медии. Според информация на руското списание "7 дни" главната част в юридическия документ завършва със сурово условие: ако Брад изневери на жена си, рязко ще обеднее финансово. Покрай това задявката на мистър Пит с друга жена ще му струва и лишаване от права над общите им деца.

Финансовите въпроси са решени по следния начин: парите, заработени от съпрузите преди сватбата поотделно, влизат в една графа, а спечелените след 23 август - в друга. Основният принцип на документа е: всичко най-добро за децата. В случай на развод по-голямата част от парите ще бъде разделена на 6 равни части между децата на звездната двойка.

Съпрузите са подписали и съвместно завещание. Почти всичко спечелено по време на брака им - имущество и финанси - отива в 6 равни фонда за образованието на децата. Не са пропуснати и благотворителните фондове, детските домове и приюти в страните, откъдето са приемните им хлапета - Камбоджа, Етиопия и Виетнам.

Само да напомним, че в Малта новобрачните решиха да съвместят медения месец с работата, като снимат в ролите на изгарящи от страст мъж и жена в романтичната психодрама "Край морето".