Премиерът Бойко Борисов отново е на снимачната площадка. Този път премиерът посети спешното отделение на болница „Света Анастасия“ – място на действие в първия български медицински сериал „Откраднат живот“.

Борисов сам съобщи във фейсбук къде е отишъл, като публикува снимка, на която над главата му виси табела „Спешно отделение“, и озадачи феновете си. Те започнаха да се питат какво става, да се успокояват взаимно, да изказват предположения. И, разбира се, да се майтапят.

Вероятно, за да се успокоят, няколко минути по-късно в профила на премиера се появи кратък пост:

„Спешното отделение на болница "Света Анастасия". "Откраднат живот“.

Борисов е фен на сериалите, не само на чуждите, но и на българските. Само преди няколко месеца през май той се появи и на снимачната площадка на „Дяволското гърло“, където се снима с актьорите Владимир Карамазов и Христо Петков, като не пропусна и да ги попита (преди края на сезона) кой е убиецът.

Петков, Борисов и Карамазов на снимачната площадка на "Дяволското гърло". Снимка Фейсбук

По-късно днес Борисов допълни поста си от "Откраднат живот", като уточни:

„Разгледах снимачната площадка на "Откраднат живот" и разговарях с актьорите и екипа. Част от сериала се снима в Sofia Tech Park и се радвам, че този район на града се разви така добре. Днес там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души.“

Да припомним, че освен зрител премиерът се е изявявал и като актьор в сериал. Това се случи през 2008 г., когато като кмет на София Борисов се  снима в „Забранена любов“ на Нова тв.

Бойко Борисов в сериала "Забранена любов". Стопкадър Нова тв

В епизода Борисов се появи на прием на богаташката Анастасия Константинова (изиграна от Диана Любенова), която преди пристигането му сподели със сина си, че на нейните партита присъстват „само най-важните хора – даже и кметът“. Гости на приема бяха също журналистката Цветанка Ризова, адреналинките Яна и Жана и др.