ЦСКА-София записа тежка загуба с 1:3 от "Черно море" в мач от втория кръг на efbet Лига (Първа лига). Викове "оставка" огласиха стадион "Българска армия".

Исмаил Иса изведе гостите в 23-тата минута, Родриго удвои от дузпа в 37-ата, а в 60-ата направи резултата класически. 

Новото попълнение Тони Уот намали в 74-ата. Малко преди края Попов от "Черно море" получи втори жълт и червен картон. 

ЦСКА-София има само една точка от двама мача - при това от две домакинства, докато "Черно море" е с пълен актив.

Формата на ЦСКА-София е лоша от началото на сезона - това пролича и днес. Мащабната селекция засега не води до нищо добро, пък и беше направена предимно с футболисти от нискоразредни клубове. Отборът не разполага с качествени играчи на ключови постове като централен защитник, атакуващ халф и нападател.

"Червените" се отърваха от поражение срещу "Етър" преди седмица, но не и днес - срещу практически новия тим на "Черно море" насред София. Считаните за "сигурни" шест точки се оказаха илюзия.

До първия гол на "Черно море" домакините нямаха чисти голови положения, макар че атакуваха повече. Не след дълго падна и второто попадение, а след това "моряците" имаха преимущество. Дузпата бе 100-процентова, тъй като Стойчо Атанасов игра с ръце.

Тогава започнаха освиркванията и масовото недоволство на трибуните. След почивката ЦСКА-София можеше да намали резултата, но пропуски направи Евандро.

Всичко приключи при третия гол на "Черно море". Натискът на "червените" бе вял, а при малко по-съсредоточени действия варненци можеха да вкарат и четвърти.

Сред срещата Илиан Илиев призова феновете на ЦСКА-София да не винят тима му за изпуснатата титла, предвид загубата от "Лудогорец" в последния кръг. Той добави, че в миналия шампионат "Черно море" все пак два пъти е победил "орлите", докато "червените" не са го сторили нито веднъж.

Добромир Митов каза, че е провел откровен разговор с футболистите и им е обърнал внимание да осъзнаят къде се намират и ако ще обличат екипа, то да е само с пределна мотивация.