Невероятният Cirque du Soleil се приобщи към всеобщата мания към квадрокоптерите (наричани от военните "дронове" за по-простичко и по-плашещо) - летящи апарати в ярки "костюмчета" се появиха в късометражно филмче, заснето от самите циркаджии. Видеоартът разказва за взаимоотношенията на човека с машините в съвременния свят. Темата, разбира се, не е нова, но реализацията ѝ се е получила доста приятна.

Героят на видеото се занимава с някакво изобретение, когато изведнъж от мрака на работилницата му започват да изникват загадъчни летящи абажури. Дроновете кръжат около удивения мъж, който постепенно се включва в техния танц. Оживялата техника се впуска в луда веселба, рисува спирали и различни форми на границата с оп арта. Изведнъж вълшебството изчезва и чудните лампи се оказват просто предмети от интериора.

Идеята на Цирк дю Солей е ясна. Нещо подобно се случва в края на всяко цирково шоу - магията, в която публиката постепенно започва да вярва, внезапно изчезва във въздуха и зрителят отново е потопен в не чак толкова вълшебната действителност.