ЦСКА-София стига до 2:2 срещу "Левски", след като губеше с 0:2. Развоят коренно промени настроенията в двата лагера, а след първото полувреме треньорът на "червените" Люпко Петрович беше освиркан от публиката в сектор А.

Пред "Диема Спорт" сърбинът заяви, че не се притеснява от това.

„През първото полувреме "Левски" беше по-добрият отбор, започна Петрович. - Имаха две възможности и ни вкараха два гола. Поправихме грешките си през втората част, направихме две смени и изравнихме резултата. Бяхме много по-добри през второто полувреме. Не загубихме, което е най-хубавото, крайна сметка този резултат е добър за нас.

Мисля, че спечелихме точка. През първото полувреме играхме по-добре до техния първи гол. "Левски" вкара при първата си атака. Извличаме си поуките и се надявам в бъдеще да сме много по-добри. Имахме проблеми и в този мач, както и в предходните. Сега ще играят тези, които са най-добри.

Освиркванията? Нормално е, когато губиш с 0:2... треньорът е виновен. Поздравявам играчите ми за представянето през второто полувреме. Не ги оправдавам за първото. Публиката има право да критикува. Аз лично мога и утре да се махна - няма проблеми. Това не е грижа за мен и не се страхувам. ЦСКА е добър отбор, но липсват някои други неща”, завърши Петрович и добави, че има определени хора, които се месят в отбора и искат отстраняването му.

Петър Хубчев прояви реализъм - както винаги.

"Разочарованието е повече. Резултатът е заслужен. В най-тежките моменти отстъпихме инициативата в средата на терена. Много са причините за това, но ще ми позволите да не ги коментирам. Аз също видях, че отпаднахме към края на мача. Има неща, които са само за нас. Имахме голям късмет да вкараме два гола в началото. Не е физически проблемът, друг е. Ние си го знаем, всеки тренирам с тези момчета”, рече той.

„Видях, че всички играха на предела си. В никакъв случай тактическите указания не бяха да се прибираме играта, а точно обратното. Тези, които влязоха, се опитаха и дадоха каквото можаха. "Левски" трябва да надгражда. Това е моето мнение, което може и да не се хареса на някои хора”, завърши той.