"Марек" взе точка на "Левски" за 1:1 в скандален, нервен и драматичен мач от 11-ия кръг на "А" група. На моменти не бе ясно дали двубоят на стадион "Бончук" в Дупница ще завърши. В средата на първото полувреме играта бе спряна за седем минути, тъй като фенове на гостите нахлуха на терена, след което спретнаха екшън на трибуните с фенове на домакините, счупиха и няколко седалки.

За взривоопасната ситуация помогна липсата на полиция на стадиона - униформените са ангажирани с изборите. Неколцина униформени все пак бързо дойдоха на арената. В края на първото полувреме играчи на двата отбора се сдърпаха и съдията Георги Игнатов раздаде жълти картони. А футбол почти не се игра - действията бяха нервни, накъсани, лишени от смисъл.

През вторите 45 минути качеството не се вдигна, но поне обстановката по трибуните се успокои. В 62-ата минута юношата на столичния "Локомотив" Златко Бонев прокара топката между краката на Пламен Илиев, изведен сам срещу стража - 1:0 за "Марек". 

Преди попадението остана съмнение за игра с ръка на играч на дупничани, но реферът прецени, че всичко е било по правилата. Броени минути след това Игнатов отсъди дузпа за "Левски" за нарушение срещу Антонио Аниете. От 11-те метра обаче Владимир Гаджев стреля слабо и вратарят Емил Михайлов изби!

В 79-ата бе отсъдена втора дузпа за "Левски" - за игра с ръка. Този път Мирослав Иванов реализира и осигури поне точка за "Левски". Към края и двата съперника размениха голови ситуации.

В крайна сметка - 1:1 с много нерви и антифутбол. Георги Иванов-Гонзо заложи в титулярния състав на нашумелия 17-годишен юноша Божидар Краев.

Останалите мачове от кръга: "Локомотив" (Пловдив) - "Литекс" и "Лудогорец" - "Славия" се играят по-късно.