Слави Трифонов и като партиен лидер ще води вечерно токшоу - вече в собствената си телевизия 7/8 ТВ. Каналът, който замества старозагорската програма, чиято лицензия Трифонов придоби - ще е достъпен от утре за абонатите на кабелни и сателитни оператори, като стартът ще е с "информационно-развлекателен блок". В понеделник от 19 ч ще започне да се излъчва и програмата. 

Според обявлението на партиеца шоумен във фейсбук - ще има няколко различни предавания. Едното ще е "развлекателно-информационен блок" с името TV DIGEST. Коментарно-публицистичната продукция е наречена "Студио Хъ", като не става ясно кой ще е неин водещ. 

Ясно е обаче кой ще е в ефир за "Вечерното шоу на Слави Трифонов", което запазва всекидневния си характер и късния часови пояс. Ще е с продължителност 55 минути. Форматът - токшоу. 

Сценаристите, повечето от които също партийци, ще се изявяват в две части всеки ден - преди и след Слави. Вечерите на актьорите, познати от ефира, докато Трифонов бе в бТВ, също са запазени - веднъж седмично.

Иван Кулеков ще има свое журналистическо предаване - всяка седмица. Предвидена е и "Вечер на Ку-ку бенд". 

Както вече стана ясно - и Камен Воденичаров се завръща, като в неговата част от ефира ще има гости. Първа е певицата Мария Илиева, става ясно от анонса на Слави. 

В програмата фигурира и "забавно предаване" - с името "Вечерта на Северозапада"...