Испанският в. "Марка", който минава за нещо като официоз на "Реал" (Мадрид), отговори подобаващо на Гарет Бейл, който след класирането на Уелс на Евро 2020 провокира гневни реакции сред феновете на "белите".

В радостта на "драконите" след 2:0 над Унгария в Кардиф нападателят и съотборниците му ликуваха със знаме на родината и следния надпис, направен специално: "Уелс. Голф. Мадрид. В този ред".

Прословутият флаг.

Думите са в отговор на постоянните критики към Бейл, че не е достатъчно отдаден на "Реал", предпочита да играе голф, дори когато се води контузен и т.н.

Днес в. "Марка" не остана длъжен на една от големите звезди на "Лос меренгес".

"Неуважително. Грешно. Неблагодарно. В този ред", гласи челно заглавие на един от най-големите спортни всекидневници в света.

Отговорът на в. "Марка".

Гарет Бейл е пред напускане на "Реал" (Мадрид). Ако не през зимата, той ще си тръгне лятото. Нападателят не е долюбван от треньора Зинедин Зидан. Когато пое тима отново, Зизу обяви, че няма да разчита на уелсеца и иска да бъде продаден.

Това не стана, Бейл поигра в началото на сезона и вкара голове, но постепенно Зизу отново го закотви на пейката и това вече вбеси един от най-скъпите футболисти в света. Двата лагера на практика водят "студена война".