Последният албум на "Бараби блус бенд" - записан докрай точно преди Буги Барабата да отлети към звездите - вече е издаден, а тази вечер ще е официалното му представяне. Тавата беше с работно заглавие "По пътя", но окончателното му име е "Край на залаганията".

Промоцията на албума е в бара на Васко Кръпката в центъра на София - Patches Blues Bar. Събитието е от 19 ч. и входът е свободен. Освен Кръпката и музикантите от "Бараби блус бенд" на сцената ще се качат и много приятели на "джентълмена от Коньовица", както често наричаха Буги. На място ще са и Камен Кацата, и Павел Васев, и "Монолит"...

"Хората си отиват, но песните остават и ще живеят вечно!", гласи обявата за представянето на албума на басиста Александър Панайотов, барабаниста Любен Димитров и незабравимия Буги Барабата на китарата и зад микрофона.

"Край на залаганията" има 9 нови авторски парчета на Марио Събев, както е рожденното име на Буги Барабата. А всеки, който иска да се сдобие с тавата - може да го направи ТУК.

Албумът бе записан през пролетта на тази година. Малко след това Буги си отиде - не успя да пребори коварната болест. При издаването на тавата към новите мелодии са добавени и три от любимите и вечни песни на музиканта и бандата му „Семеен порок“, „Калифорнийски сън“ и „Бараба Буги Вуги“.

Да чуем пак "Семеен порок" - в памет на Буги.