ЦСКА-София започна днес зимната си подготовка на базата в Панчарево. В редиците на "червените" има само един нов - нападателят Ахмед Ахмедов, привлечен в края на миналата година от "Дунав" (Русе).

Треньорът Милош Крушчич заяви, че по време на паузата клубът ще опита да вземе още двама - десен защитник и халф. Водят се преговори. Същевременно ЦСКА-София може да се раздели с някои от нападателите си, тъй като имал много - по думите на сръбския наставник.

На "Българска армия" се завърнаха преотстъпените Божидар Чорбаджийски (от румънския ФКСБ), Тонислав Йорданов (от "Литекс") и Едвин Джеси, който няколко месеца игра без успех в американския "Далас".

На първата тренировка липсваха Али Соу, Жеферсон и Рафаел Енрике. Те ще се присъединят към отбора по-късно, пише официалният сайт на ЦСКА-София.

В сряда отборът заминава за Анталия, където на 16 януари е първата контрола за годината - срещу отбор от Казахстан. От 19 януари до 2 февруари ЦСКА-София ще бъде в Марбея - там ще изиграе още четири мача. 

Последният етап от подготовката преди подновяванетго на първенството ще е в София.

По-късно днес стана ясно, че бившият капитан на "червените" Николай Бодуров вече не е част от отбора - той и клубът са се разделили по взаимно съгласие. Бодуров изигра само няколко мача през есента заради конфликт със собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев.