От понеделник 27 януари по бТВ тръгва новото вечерно развлекателно предаване „Шоуто на Николаос Цитиридис“. То ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч. и ще заеме мястото на най-продължителното предаване в този час в българския телевизионен ефир - „Шоуто на Слави“. 

"Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения", съобщават от бТВ. 

Водещ на предаването ще бъде Николаос Цитиридис, който е впечатли bTV с разнородните си артистични талантии умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители, посочват от медията.

Николаос Цитиридис е роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Работил е като политически журналисти, а в последните три години се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна.