Часове след като букмейкърската компания Efbet на Цветомир Найденов и неговия брат официално предложи да стане генерален спонсор на "Левски" с 8,5 милиона лева годишно, изпълнителният директор на клуба Павел Колев отговори на офертата.

Братя Найденови поискаха "Левски" да смени собствеността си - без да се посочва към кого.

"Предложението ще бъде разгледано по същество от Управителния съвет при първа възможност, в случай че настъпи поставеното от Вас условие - промяна в собствеността на клуба.", заявява Колев на официалния сайт на клуба.

Ето и цялото обръщение на Павел Колев.

"Уважаеми господин Тодоров,

Благодарим Ви за отправеното предложение и изразената готовност да подпомагате дейността на “Професионален футболен клуб Левски” АД като генерален спонсор в така създалата се ситуация и съобразно поставените от Вас условия. С предложението са запознати членовете на Управителния съвет и ще бъдат запознати акционерите на дружеството при свикване на общо събрание на акционерите на клуба.

Уведомяваме Ви, че предложението ще бъде разгледано по същество от Управителния съвет при първа възможност, в случай че настъпи поставеното от Вас условие - промяна в собствеността на клуба.

С уважение: Павел Колев".

Цветомир Найденов е човекът, от когото започнаха проблемите на Васил Божков с прокуратурата.