Хиляди левскари направиха шествие по централни софийски улици преди днешния мач срещу ЦСКА-София (начало 14:45 часа). То бе под наслов "Левски", ти си всичко за нас" и бе организирано в подкрепа на каузите за закъсалия финансово клуб покрай случващото се с Васил Божков.

“Сините” запалянковци се събраха пред магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“ 23. С песни, скандирания, знамена, транспаранти и т.н. феновете тръгнаха към стадион “Васил Левски".

Те минаха през паметника на Апостола, където се поклониха и поднесоха венци - един отт името на клуба, и един от публиката. Присъстваха също славни ветерани, бивши шефове на клуба на Тодор Батков, популярни личности и т.н.

Походът бе организиран от "Левски" и Националния клуб на привържениците. Шествието мина без проблеми и провокации.

"Хората искат да изразят любовта си към отбора и няма никакви предпоставки за инциденти“, заяви изпълнителният директор Павел Колев. - Благодарен съм на хората, това са дните, в които не само България, а целият свят ще разбере каква е разликата между "Левски" и останалите клубове у нас - тя се видя ясно в тези 48 часа, в които хора, които трудно свързват двата края, отделят от насъщния си хляб за клуба.

Аз мисля, че в този труден момент клубът ще намери своята идентичнност и ще се свърже със своите фенове. Вероятно не за първи път, но със сигурност в тези времена на изпитания един от начините отборът да стане по-силен, е да бъде на вълна с публиката си, а публиката е многобройна. Аз мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни, без значение как ще се развият нещата от гледна точка на управлението и финансите в "Левски“."

 Левскарите направиха мирно шествие.