Адел ще издаде новия си албум през септември 2020 г., потвърди певицата. През миналия месец нейният мениджър Джонатан Дикинс съобщи, че тази година, след 5-годишна пауза, певицата ще се завърне на музикалния пазар.

Новината бе потвърдена от Адел през уикенда по време на сватбата на нейни приятели, където освен гост тя е била и изпълнителка, съобщава NME.

„Очаквайте албума ми през септември“, се чува на записа от сватбата, разпространен в туитър.

Последният албум на певицата бе „25“, издаден през 2015 г.

През май 2019-а, на 31-вия си рожден ден, певицата публикува шеговит пост в инстаграм, в който отбеляза, че песните в евентуалния албум ще бъдат напълно различни от досегашното ѝ творчество.

„31 години… толкова е хубаво – написа тя. – Последните 30 ме подложиха на изпитания, но минах успешно през тях и давам всичко от себе си да продължа напред. За първи път от 10 години съм готова да усетя света наоколо и за разнообразие да погледна нагоре. „30“ ще бъде дръм енд бейс запис, който ще ви отвее. Горе главите!“

Адел го нарича „30“, но според западните издания това е по-скоро шега, свързана със заглавията на предишните ѝ албуми. Дотук певицата има три албума – „19“ (2008), „21“ (2011) и „25“ (2015). От последния за по-малко от година продава над 20 млн. копия.

"Площад Славейков"