Три нови български сериала ще се борят за внимание на малкия екран през февруари – две комедии и една екшън драма. Хубавото е, че няма да се конкурират пряко и зрителите ще могат да гледат и трите.

Комедийната поредица „Съни бийч“ започва на 21 февруари по Би Ти Ви и ще се излъчва всеки петък от 20 ч. Продукцията е първи подобен проект на „Междинна станция“. Режисьор е Димитър Димитров, работил по „Домашен арест“ и „Дървото на живота“.

Сериалът разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес (Бойко Кръстанов), пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон (Евелин Костова), задръстената ѝ сестра Дарина (Лидия Инджова), назначена за екскурзовод, и супер сваляча, но глуповат спасител при басейна Младен (Иво Аръков). Дните им са пълни със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно с необичайни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела – арогантният и несигурен Никола (Явор Бахаров) – разглезен богат син, който е бил тормозен като дете. Сега е готов за отмъщение.

В Нова телевизия също предстоят изненади. Асен Блатечки ще бъде намръщен пожарникар в „Ягодова луна“, чийто първи епизод тръгва на 25 февруари и ще се излъчва всеки вторник от 22 ч. Създаден от Милена Фучеджиева и Елена Иванова, сериалът е посветен на ежедневието на пожарникарите, пълен е с екшън, експлозии, специални ефекти и е вкаран в сложен сюжет. Режисьори на новия сериал са Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев. Създателите му твърдят, че това ще бъде българската телевизионна продукция с най-много компютърни ефекти. В основните роли ще видим още Александър Сано, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Деян Донков и Стефка Янорова.

 

 

Лятно настроение ще се усети и в другия сериал, подготвен от Нова телевизия – семейната комедия „Ол Инклузив“. Сериалът тръгва на малкия екран на 28 февруари, петък, от 21 ч.

В центъра на събитията са две приятелски семейства, тръгнали на вълнуващо лятно пътешествие от София към родното Черноморие. В ролите са актьорите Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова и София Маринкова. Режисьори са Боя Харизанова и Тодор Николов, а главен сценарист е Иван Ангелов.

 

 

„Ол Инклузив“ е продукция на „Нова Броудкастинг Груп“, с изпълнителен продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Eдноименната песен от сериала „All Inclusive“ е в изпълнение на двама от актьорите в тв поредицата – екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.„

"Площад Славейков"