"Интер" приема "Лудогорец" тази вечер от 22 часа в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Грандът от Милано спечели с 2:0 през миналата седмица в Разград.

Двубоят на "Сан Сиро" ще мине без публика, журналисти и медийни изяви, като част от мерките срещу заразата с коронавирус в Северна Италия.

Около 600 фенове на "орлите" трябваше да си останат в България. "Интер" пък връща парите на около 30 000 "тифози", купили си билети за сблъсъка до началото на седмицата.

Предвид добрата преднина от първата среща, треньорът на "нерадзурите" Антонио Конте най-вероятно ще даде почивка на основни футболисти - в неделя "Интер" играе с "Ювентус" в една от битките за титлата на Серия А.

Добра новина за "Лудогорец" е завръщането на Клаудиу Кешеру, румънецът не игра миналия четвъртък заради травма. От състава ще липсва единствено Абел Анисе - заради наказание.

Заради коронавируса "орлите" ще се приберат веднага след срещата, а няма да нощуват в Милано.

А първият осминафиналист в турнира вече е ясен "Глазгоу Рейнджърс". Шотландският гранд победи и във втория мач "Брага" - 1:0 като гост, и продължава с общ резултат 4:2.