Джоси Харис, бившата приятелка на боксьора Флойд Мейуедър, е намерена мъртва в колата си във Валенсия, щата Калифорния, съобщи местната полиция в отговор на публикация на сайта TMZ.

Засега няма данни за насилие, причините за смъртта на 40-годишната жена са неизвестни.

Харис е майка на три деца на един от най-успешните боксьори на професионалния ринг. Мейуедър има 50 победи и нито една загуба, а в момента се води "отказал се". Милиардерът лежа в затвора за два месеца през 2010 г. заради употреба на насилие над половинката си.

Четири години по-късно Джоси Харис разказа подробности за съжителството си с Мейуедър пред USA Today. Тогава тя призна, че е била редовно "малтретирана" от боксьора. Кореън, един от синовете на двамата, свидетелства срещу баща си, наричайки го "страхливец".

 Когато излезе на свобода, звездата заяви, Харис редовно е било дрогирана. Тя отхвърли това и заведе дело срещу него за 20 милиона долара, двамата още години водиха съдебни битки.

Нямаше коментар от Флойд Мейуедър за смъртта на бившата му половинка в първите часове след излизането на информацията на бял свят.