Само след няколко дни е 1 април. Това сигурно ще е един от най-тъжните Дни на шегата. Дано ни е останало на какво да се засмеем в ситуация, в която сме разделени, светът се чуди как ще оцелее, а заразените и жертвите са все повече с всяка изминала минута.

На този 1 април ние от „Клуб Z“ ще се опитаме малко да ви... разведрим. Е, то няма да е някакво бурно веселие. По-скоро ще е малко кисело, малко по-иронично, но най-вече – естестическо преживяване.

В тежки времена хората правят равносметки за живота си. Това направихме и ние. Създадохме за вас един специален колекционерски брой на списание „Клуб Z“, който представлява ретроспекция на изминалите шест години, откакто единственото сериозно политическо издание с рисувана корица в България, е на пазара.

Събрахме на едно място всичките си рисувани корици – злободневни шаржове, които най-точно илюстрират онова, през което сме минали. Добавихме към тях части от текстовете, по които са рисувани – и ще трябва да го признаете, много от тях са направо пророчески. Със сигурност ще ви бъде интересно да видите на едно място какво сме преживели за това време – ще установите колко много сте забравили. Накуп ще видите всичките ни провали, малките ни успехи (големи нямаме) и всички големи глупости, които политиците ни забъркаха, а ние с нищо не им попречихме да го направят.

Списанието ще ви осигури приятни и със сигурност много интересни часове във времето на карантина, когато сте затворени у дома и се чудите как да не полудеете.

Разбира се, изданието ще се продава в цялата страна, но във времена на зараза препоръчваме да го купите от нашия МАГАЗИН в електронен вариант. Разбира се, ако го предпочитате на хартия, то също ще стигне до вас в безопасна найлонова опаковка.

С този специален колекционерски брой „Клуб Z“ променя и традицията на излизане на списанието. То вече ще може да се купи в началото на всеки нов месец, а не както досега на 15-о число.

И така, ако имате абонамент или сте читател, който си купува броя всеки месец, вече чакайте пощальона около 1-во число на месеца или идете по същото време на будката до вас.

Вашето списание ще е там и ще ви чака!