Нова регистрация

Отстраняването на борда на ББР е добра стъпка към възстановяването на доверието в обществото.

Но остават много важни въпроси:

1) Какво става със 75-те милиона? Къде са парите?

2) Как така Караниколов и Горанов не са знаели за 75 милиона кредит? Кой упражнява контрол от името на принципала - българските данъкоплатци?

3) Ако така се харчат парите на държавната банка (а те се харчат и по-зле...), как да дадем 700 милиона от бюджета там? Какви са гаранциите срещу кражби по време на криза и епидемия?

4) Кога най-сетне държавните органи, и особено прокуратурата, ще тръгнат по следите на парите от КТБ? Защото връзката между тези 75 милиона и рефинансираните лоши кредити на КТБ е доста ясна ...

Тези отговори, като минимум, ще върнат, поне частично, доверието. И неизбежната оставка на Горанов и Караниколов.

Коментарът е от профила на Радан Кънев във фейсбук. Заглавието е на редакцията

 

 

Коментари

Жътва!

Настъпва масова безработица, хората ще се подлъжат за бързи кредити. 75 млн топли, топли нови пари в две фирми за бързи кредити.... ще направят чудеса!
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

БЪЛГАРИ, ЗАЩО СЕ ВЪЛНУВАТЕ ТОЛКОВА СИЛНО?

Нима очаквате от Борисов нещо по-така? За Доган, Пеевски, Борисов, Гергов Варненската дупка - 75-те милиона са джобни пари. А и вие, българи, сте слепи. Не гледате във вярната посока. Докато Русия се меси във вътрешнте ни дела, промяна в статуквото няма да има. Всички споменати герои са нейни скъпи рожби, които тя брани, за да пасат и доят доината крава на име Руска България!

НЕПРОСТИМО!

ВЪЗРАСТЕН БЪЛГАРИН ДАРИ ПЕНСИЯТА СИ ОТ 230 ЛЕВА И 40 ЛЕВА НАДБАВКИ ЗА ВЕЛИКДЕН, и с умиление пожела тези пари да се използват за закупуване на защитни средства на здравните работници. Мили, беден българино, зная, че този месец ще преживееш на филийка хляб и кофичка кисело мляко, но доволен, че си помогнал в битката с коронавируса. Мили, мили българино, ти не знаеш, че Борисов мрази медиците, иначе нямаше с Горанов и Караниколов, чрез ББР да се откраднат 75 милиона лева. С по колко се облажихте, господа? Незабавно върнете парите ни, като към тях прибавите и 45 милиона върнати от Русия надвзети пари за висока цена на газа и купете тестове за да се изследва по указания българското население. След това разкритие вече всяка жертва ще тежи на вашата съвест, ако имате такава, защото все повтаряте,че държавата няма пари за тестове, лекарства и апаратура. Бог вижда!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.