Националът Николай Бодуров се завърна в родния си клуб "Пирин" (Благоевград), официално съобщи клубът. Не става ясно какъв е срокът на договора на бившия капитан на ЦСКА-София. Той ще облича екипа на "орлетата" от новия сезон, сегашният във Втора лига няма да се доиграе.

Бодуров получи фланелка с №5 от мениджъра на клуба Уорън Фийни (на снимката). Треньорът разчита на това защитникът бързо да стане лидер в съблекалнята.

"Пирин" изразява гордостта си от това, че кадър на клуба се завръща при "орлетата", а в следващите дни може да бъде последван и от други местни футболисти, които доскоро са играли в по-големи клубове.

Николай Бодуров беше освободен от ЦСКА-София през миналата година заради конфликт със собственика Гриша Ганчев и мениджъра Стойчо Стоилов. Имаше разменени реплики, а наскоро в интервю за бТВ Стоилов отново каза гневни думи по адрес на бранителя.

Бодуров подписа с ирански клуб, но изкара много малко време в азиатската страна и се завърна в България като свободен агент.

От миналата есен "Пирин" е собственост на базираната в Абу Даби компания Emirates Wealth. Мениджмънтът на клуба пък се движи от британци - причината, поради която Би Би Си направи репортаж за "зелените" наскоро.