Влезлият в efbet Лига ЦСКА 1948 направи поредни гръмки трансфери. Клубът се е споразумял с национала Галин Иванов, съобщават спортните сайтове Sportal.bg и Gong.bg.

"Спортал" се позовава на източници от клуба, заявили, че "всичко е уточнено, той е наш" по адрес на Иванов, който ще доиграе сезона за "Славия", след което се присъединява към ЦСКА 1948.

Интересът на създадения през 2016 г. към един от най-добрите играчи на "белите" е още от пролетта. Говореше се, че той почти сигурно преминава в новака, за което имаше коментар и страна на президента на "Славия" Венцеслав Стефанов. Иванов се присъединява към Мартин Камбуров, който сега е в "Берое". И към треньора Красимир Балъков.

 

Екипът на ЦСКА приветства новия PR на клуба – Деян Спасов (Deyan Spasov). Специалистът ще отговаря за връзките на...

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Четвъртък, 11 юни 2020 г.

 

Останалите привлечени преди новия сезон са не толкова популярни футболисти, предимно млади.

Днес ЦСКА 1948 обяви друго попълнение: Деян Спасов, който е новото пресаташе на клуба. Преди няколко седмици клубът обяви конкурс за позицията.

"Екипът на ЦСКА приветства новия PR на клуба – Деян Спасов. Специалистът ще отговаря за връзките на „армейците“ с медиите и обществеността.

Спасов има опит като журналист в bTV и БНТ. Работил е и в интернационалната неправителствена спортна организация – Right To Play. Има бакалавър „Журналистика“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и магистър „Международно спортно развитие и политики“ от Спортния университет на Германия в Кьолн.

Тренирал е дълги години футбол, а страстта му към играта и ентусиазмът, с който гледа към новото предизвикателство, бяха част от причините той да е новото лице в клуба. Пожелаваме му успех и спорна работа!", се казва в официалната информация на ЦСКА 1948.

Малко след оповестената новина в социалните мрежи се появиха снимки, на които личи, че Деян Спасов е запален левскар. Във фенски страници и форуми има фотографии на бившия журналист с фланелки и шалове на "Левски".

Някои от тях са в периода 2014-2015 г. и са публикувани във фенската страница "100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят" във фейсбук.

 

Вековен поздрав от "Камп де Местая", от мача Валенсия - Депортиво Ла Коруня. И завинаги с теб, и навсякъде с теб! Oт Деян Спасов, Мартин Тодоров и Максим Петков

Публикувахте от 100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят в Събота, 14 март 2015 г.

 

 

Вековен поздрав от Алесио Бианки и Деян Спасов във Флоренция, Италия. Само Левски в сърцата, до края на света!

Публикувахте от 100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят в Неделя, 5 юни 2016 г.

 

И на двете снимки Деян Спасов е вдясно, който е познат и като футболен влогър в YouTube.