112-а поредна вечер на протест в София. Исканията остават непроменени - оставка на правителството, на главния прокурор, въвеждане на електронно и машинно гласуване, реформа в съдебната система.

От 18 ч. тази вечер от "Правосъдие за всеки" се събраха пред Съдебната палата на протест "Правосъдие без каскет" и поискаха за пореден път оставката на Иван Гешев. Те настояха отново и за сериозни реформи в прокуратурата и съдебната система.

"Отново ще се съберем пред Съдебната палата, за да поискаме оставките на Иван Гешев като главен прокурор и Висшия съдебен съвет като негов апологет и защитник.

На 10 ноември в СЕС ще се обсъжда докладът за България по новия общ механизъм за върховенството на правото в ЕС и изпълнението на препоръките по мониторинговия доклад. 

Моментът е важен, очакваме ви!

Моля, спазвайте личните противоепидемични мерки!", гласеше предварителният анонс на организацията, която е последователен критик на действията на главния прокурор.

По-късно шествието на "Правосъдие за всеки" се присъедини към протеста на пл. "Независимост".

Към 19 ч. за известно време участниците в антиправителствения протест в столицата блокираха движението в района на Орлов мост.