Певицата и актриса Дженифър Лопес не оставя нищо на въображението, позирайки гола за обложката на новия си сингъл, пише сайтът на сп. "Пийпъл", цитиран от БТА. Парчето, озаглавено In the Morning, излиза на музикалния пазар на 27 ноември.

След като "подгряваше" феновете с промоционални тийзъри от началото на седмицата, в сряда Дженифър Лопес показа горещата обложка за новия си сингъл, заснета от фотографите Мерт Алаш и Маркъс Пигот.

"Изненада. Това е официалната обложка за сингъла ми In the Morning, който излиза в петък", гласи текстът, придружаващ знойната публикация на Лопес в инстаграм.

Единственият аксесоар, на който 51-годишната певица и актриса е заложила за предизвикателната снимка, е годежният й пръстен. Годеникът на Дженифър Лопес, Алекс Родригес, също сподели фотографията в профила си.

Феновете на латино звездата не крият възторга си от зашеметяващите й форми. Не липсват обаче и шеговити коментари от сорта:

"Наистина ли Джей Ло трябваше да публикува това фото ден преди Деня на благодарността, докато някои тук мечтаем за ябълков пай?"