Тази седмица геймърският сайт Twitch.tv спря стрийминга на 32 заглавия. Сайтът Kotaku.com е разгледал видеоигрите от забранения списък, за да види за какво става въпрос. Забраната не е за учудване - повечето от тях включват доста секс, насилие и унижение. При това в такива форми, за които едва ли сте си представяли. Хвърлете един поглед върху този сегмент на геймърската индустрия, за който може дори да не сте предполагали, че съществува.

Заглавията са подредени по азбучен ред.

3DXChat

С описание като "най-иновативната 3D секс игра на годината", 3DXChat е секс стимулатор, който дава възмоност и за игра с очила за виртуална реалност. Все едно участвате в порнографски филм, макар и само визуално. Има и плажен волейбол, разбира се.

Artificial Girl 1, 2, & 3

Поредицата Artificial Girl, разработена от японското студио Illusion, е симулатор за запознанства, в който целта на играча е да се сприятели и да "свали" виртуална жена. Тя има изключетелно подробна и сложна секуална механика, като в Wikipedia има отделна статия, която обяснява техниките.

Artificial Academy 1 & 2

Също продукция на Illusion. Подобна на Artificial Girl, но в училище, и може да играете както мъжката, така и женската роля. Равнопоставеност между половете!

Battle Raper

В тази несполучливо озаглавена игра, също продукция на Illusion, героите могат да избират между това да се бият или тормозят взаимно. Изнасилването (rape на англ. ез. е "изнасилвам"), е премахнато от следващата версия, макар и тя да носи заглавието Battle Raper 2.

BMX XXX

В далечната 2002 г. студиото Acclaim реши да разнообрази една от своите BMX игри с добавянето на вулгарен хумор и голи жени. Факт: покойният проефесионален BMX състезател Дейв Мира, който предостави името си за други игри от серията, заведе дело срещу Acclaim за тази, защото му уронвала престижа.

Cobra Club

Независимият разработчик Робърт Янг направи тази игра, с която може да правите снимки на пениса си и да ги изпращате на познати и непознати. Сигурно е единственото заглавие в историята, в чийто интерфейс има слайдър за ерекция.

Criminal Girls

Criminal Girls е игра, в която превеждате аниме мочичета през тъмници и след това ги наплясквате. Въпреки, че тя се разпространява и на пазара в Северна Америка, някои от нещата са цензурирани.

Dramatical Murder

Заглавието на Nitro е пълно с гей порно.

Grezzo 1 & 2

Италиански клонинг на Doom, в който може да застрелвате много хора едновременно. Доста кървав.

HunieCam Studio

Вземете играта за правене на курабийки Cookie Clicker и я пренесете в свят, пълен с дръзки момичета, които се събличат пред камера и дават странни награди.

HuniePop

Отчасти пъзел, отчасти симулатор за запознанства, HuniePop, е нещо като Candy Crush, но с възможност секси момичета да ви задават въпроси и да се опитват да ви вкарат в леглото си.

Kamidori Alchemy Meister

Подобно на други заглавия от списъка, Kamidori Alchemy Meister е еротична видеоигра от Япония, в която отключвате различни сексуални сцени.

Purin To Ohuro

В играта участва младо момиче, което се плацика във вана. Може да я опипвате, удряте и дори нокаутирате. Има и допълнителни екстри, които се отключват в течение на играта.

RapeLay

Лансираната през 2006 г. RapeLay, продукция също на Illusion, стана световно известна, когато западната преса я "откри" през 2009 г. Раздухването на скандала около нея накара японското правителство да започне да регулира продажбите на игри, които включват изнасилване. Целта на играта е да изнасилите майка и двете ѝ дъщери. Дори по стандартите на ероге жанра е леко екстремална.

Rinse and Repeat

Направена също от Робърт Янг, Rinse and Repeat дава възможност да насапунисате и изтрете мъж под душа. Изображенията на пениси са пикселизирани, но голотата е изключително реалистична.

Sakura Angels / Sakura Beach 1 & 2 / Sakura Santa / Sakura Spirit / Sakura Fantasy / Sakura Swim Club

Всички игри от поредицата Sakura, разработени от малкото студио Winged Cloud, са еротични визуални новели, които включват различна степен на голота и сексуални сцени. Да не се бърка със серията Senran Kagura, която също включва разголени едрогърди момичета, но никога не навлиза на територията на порното.

Second Life

Кой би го помислил? Second Life първоначално беше създаден като виртуален свят, в който хората могат да учат, да растат и да изпробват нови неща, но на практика се превърна в рая на извратения секс.

Suck My Dick or Die!

Съществува видеоигра, наречена Suck my dick or die? Наистина.

The Guy Game

Пусната през 2004 г. за PS2, Xbox и персонални компютри, от студиото Top Heavy, The Guy Game е видеоигра за възрастни, в която наградите са видеоклипове, в които жени свалят горнищата на банските. Една от показваните жени осъди пъблишинг компанията Take-Two Interactive за това, че е включила видео с нея, което тя направила, когато била 17-годишна.

What’s Under Your Blanket?

В нея влизате в ролята на мъж, който трябва да мастурбира на обществени места, без да бъде разкрит. Коментарите за заглавието не са хубави.

Witch Trainer

Тази игра е създадена специално за хората, които винаги са си мечтали да прелъстят Хърмаяни Грейнджър от "Хари Потър".

Yandere Simulator

Разработчикът на open world видеоиграта Yandere Simulator, посветена на гимназист-социопат, казва, че няма представа защо тя е влязла в списъка. Но вероятно заради голотата, насилието, както и комбинацията от двете.