Новак Джокович се завърна с убедителен успех на финалите на ATP в зала "О2 арена" в Лондон. Водачът в световната ранглиста спечели с 6:4, 6:3 срещу Джон Иснър (САЩ) в първия си мач на заключителния турнир.

Сред зрителите на живо бе Кристиано Роналдо, придружен от половинката си Джорджина и първородния си син Кристиано Роналдо-младши.

Футболистът е в почивка тези дни заради паузата в клубния футбол за надпреварата Лига на нациите на националните отбори. Той отново не е на линия в тима на Португалия.

Сърбинът Джокович демонстрира отново, че се намира в отлична форма. Той направи пробиви в решителните моменти и на двата сета, а в същото време беше непоклатим на своя сервис.

По-рано в другия мач от група "Густаво Куертен" Александър Зверев (Германия) също постигна чиста победа, но далеч по-трудно срещу Марин Чилич (Хърватия) - 7:6(5), 7:6(1). 

Тази вечер са срещите от гр. "Лейтън Хюит". Противопоставят се победителите и загубилите първите мачове в карето. Роджър Федерер (Швейцария) има за съперник Доминик Тийм (Австрия), а Кевин Андерсън (РЮА) ще излезе срещу Кей Нишикори (Япония).