Първа публична поява на депутата от ДПС Делян Пеевски от деня, в който той се закле като депутат през 2017 г. Ето как отрази събитието сайтът на телевизия Канал 3, която по документи няма нищо общо с Пеевски.

Препечатваме го поради непреходната му стойност:

"Докато разни НПО-та истерясват и се взират с бинокъл по посока Дубай, депутатът от ДПС и втори в листата за евровота Делян Пеевски е сред народа.

Той е на терен и прави кампания в родината. И не е спрял да се среща с хората и да се радва на топло посрещане от тяхна страна. Българите от цялата страна го канят на масата си, искат да празнуват с него, да говорят, да се снимат заедно, да го пипнат за ръкава, досущ като феновете, които се лепят на премиера Бойко Борисов.

Пеевски обаче не парадира с това. Не чувства необходимост да се хвали с отношението на обикновените хора, защото за него един човешки разговор не е събитие, а ежедневие.

А притеснените НПО-та не само че не успяха да го спрат от пътя му към Брюксел, но и по всички социологически сондажи личи, че той ще им маха за поздрав оттам. Така че, вече могат да се успокоят разтревожените за неговото битие. Нещата са си по местата - Делян Пеевски е сред народа, а мишките - в дупките си."

---

* Бел ред - оригиналното заглавие е на Канал 3