Депутатката от "Атака" Магдалена Ташева се похвали, че е персона нон грата в Украйна. Тя и още 17 наблюдатели на незаконните избори в Донецката република бяха включени в списъка без право на достъп в страната. ЕС и САЩ не признаха вота на 3-ти ноември.

„Ласкае ме даже, защото персона нон грата сме обявени по решение на Съвета за национална сигурност и отбрана, който до съвсем неотдавна се ръководеше от Андрей Парубин – касапина от Одеса“, заяви тя в сутрешния блок на bTV.

Според нея, решението не е обидно за България, защото тя е представлявала своята партия. Наблюдателите били от евроскептични партии. Всички разходи поели домакините.

По нейни думи, ако не се беше случил "превратът" в Киев, Крим, Донецката и Луганската република щяха да са все още част от Украйна. 

"Ако така продължава превратът, те ще загубят Одеса и Харков“, прогнозира депутатката.

Ташева разви и концепцията си какво представлява Майдана - организиран е от САЩ и насърчава неонацизъм.

Депутатката от "Атака" продължи да развива и "канибалските си теории". Имало 25 документирани случая на смърт от бактерия, която се развива в мозъка след консумация на човешко месо. България не знаела какви хора влизат в границите й, обясни с притесняваща сериозност депутатката.