Билетите за редовните полети от София до Скопие са вече в продажба, установи Клуб Z. Цените са от 128 до 300 лв. за двупосочно пътуване, сочи сайтът на авиокомпания Gullivair. 

Полетите започват на 26 март. Излитат всеки понеделник и събота в 6 ч. сутринта от София и след половин час кацат в 5:30 ч. местно време в Скопие. Обратно от македонската столица потеглят същия ден в 6 ч. и кацат в София в 7:30 ч.

 
Тъй като пътниците трябва да са на летището два часа по-рано, цялото пътуване ще отнеме някъде около 4 часа заедно с трансфера от летището до града.
 
 
Малко повече, около 4 часа и половина, отнема пътуването между София и Скопие с автобус, което се предлага всеки ден от няколко компания на цена 30-32 лв. в едната посока и 54-60 лв. в двете. Тепърва ще стане ясно ще има ли достатъчно пътници по маршрута. 
 
Цените на Gullivair не са най-ниските, които е виждал пазарът на авиобилети в София. И днес от българската столица може да се лети за 24 лв. в двете посоки до Италия и Словакия, за 29 лв. до Германия и обратно, за 30 лв. до Унгария, за 32 лв. до Белгия.