Забележителен фейсбук пост хвърля светлина (може би) върху вътрешния мир на Борислав Иванов.

Мъжът си беше най-обикновен зам.-председател на столичния общински съвет, избран от квотата на т. нар. патриоти, докато не направи акцията с "чорапа" на главата и украинското знаме, което написа, че ще свали от сградата на Столична община, "когато искам Аз" (главната буква е от оригинила, б.р.).

В свой пост след екшъна и след като обяви, че ще подаде оставка, Иванов забърква еклектичен микс от политика, медии, пистолети и семейни отношения. Снимайки се неизвестно защо - пред парламента, който явно се кани да посети:

"И никой не ме попита, какви са бъдещите ми творчески планове!... Планирам да дойда идната сряда в народното събрание и да наблюдавам Внимателно как ще излъжете народа и ако го направите ще ви поискам оставката... (правописът е оригинален, б.р.).

... Очаквам и официално извинение от всички, които се прецакаха за толкова кратко време и се опитваха да опетнят честта и достойнството, както на семейството ми, в това число и Костадин Костадинов. Г-н Костадинов, вие ме излъгахте и предадохте. Не правете това и с народа, защото аз ще ви посоча с пръст...

Желая, то и ще се случи всички, които ме обичат, мразят или там искат да правят любов и ме познават що човек съм. Да заповядат утре вечер 20 часа на летище София, съпругата ми пристига от Малта с полет от Турция.

Заради вас иска да се разведе с мен и аз реших да поднеса в краката и сватбената си халка, пистолетите си и Знамето на Украйна. Трябва да и покажа колко много я обичам и, че заради всички вас Българи мога да я загубя. Който иска да заповяда да ми помогне. След това ще ви помогна на всички вас България да изгоним вечната Лъжа от България и да станем на три морета...

... Ще рестартирам държавата с ваша помощ!

P.s . Имах честта преди минути да се запозная с Мария Цънцарова, която се оказа, че не яде хора, ами е една прекрасна и умна дама, на която си подарих личния си телефон отключен, очаквайте всичките ми контакти да ги потърсят от БТВ Хубав и успешен ден на всички в тази държава !

Изключвам си телефона, няма да умирам, ще почивам. Ще го включа като видя жена си усмихната и щастлива !"

Това са някои от акцентите на посланието на Иванов.  

Освен това Иванов е качил два пъти един след друг - един път вечерта, после сутринта, песента на Камен Воденичаров "Не съм избягал". А преди това - и на Слави Трифонов мелодията "Студио Х".

Преди това на снимка в тоалетната на Столична община прокламира, че "аз избирам Жени, защото съм от Мъжки пол и съм от "Възраждане" (цитатът е буквален, б.р.)

Иванов е избран в групата на "Патриоти за София" от "Атака".

Под постингите му има и такива коментари:

... Започни да си пиеш лекарствата, не обикаляй из държавните учреждения.

... Психиатрична Клиника Приберете си избягалите пациенти! Че и общински съветници стават вече!