Планираната за днес среща между Наско Сираков и запалянковци на "Левски" от фенклубовете НКП и "Левски на левскарите" не се случи. Причината - двете страни не се разбраха за формата, а тази развръзка се очерта още вчера, когато бяха разменени декларации.

Всичко започна от заявеното желание на Сираков да се срещне с "всеки един фен" на "сините" на заключителен за годината брифинг през миналата седмица. Това изявление дойде покрай голямото напрежение между много от организираните привърженици и ръководството на "Левски".

Сектор Б "пое паса", като НКП, "Левски на левскарите", а и други формирования веднага призоваха мажоритарния собственик за разговор. 

В понеделник "Левски" покани феновете на среща за сряда (днес), като постави условие двете големи организации да излъчат по трима свои представители. Те обаче отвърнаха, че не искат да се съобразят, пожелава доста повече почитатели да присъстват, както и медии.

От "Герена" контрираха, че това не можело да стане, тъй като ст. "Георги Аспарухов" бил зазимен и нямало подходяща зала, а журналисти няма да бъдат допуснати - клубната телевизия щяла да излъчва онлайн. Отсрещната страна не се съгласи и днес десетки хора се стекоха пред офисите на клуба на "Герена".

Дойде изпълнителният директор Даниел Боримиров, който не коментира. Така и не се разбра дали Наско Сираков е там. Никой не отстъпи и срещата пропадна.

Пред журналисти говори Димитър Костадинов, председател на УС на "Левски на левскарите". Той хвърли обвинения към Сираков, че не спазва обещанията си и определени състоянието на клуба като "критично", предричайки мрачни времена.