Александър Томов се обяви за невинен за фалитите на "Кремиковци" и ЦСКА.

Според него футболният гранд е фалиран от хората, зошли като агоритарни собственици след смяната му като президент през 2008 г., т.е. "Титан".

Томов окачестви като несериозен въпроса дали е имало ли е престъпно преливане на пари от "Кремиковци" към ЦСКА.

Нито комбинатът, нито клубът са били източвани, категоричен бе Томов.

Всичко това стана в рубриката "Хвани ме, ако можеш" на предаването "Комбина" по Нова Телевизя. Тя е еквивалент на детектор на лъжата.

"В два случая г-н Томов излъга", каза поканеният като профайлър психолог Тодор Тодоров. Малко по-късно обаче той уточни, че Томов "се държи като човек, който не казва истината".

Специфично доказателство бил отговорът "Разбира се, че не", както и фактът, че политикът държал ръцете зад гърба си, а не жестикулирал. Имало и асинхрони межд "да" и "не".

"Ако така разкриваме българските престъпници", е много тежко, контрира Томов. И на няколко пъти обвини водещата в предвзето отношение.

Той е категоричен, че не се е облагодетелствал като шеф на ЦСКА. Напротив - дори е загтубил не малко пари. Той не се страхува да стъпи на стадион "Българска армия", защото е последният президент, при който червеният отбор е станал шампион.

томов вижда Гриша Ганчев като спасител в много тежка ситуация. Той продължгава да има прекрасни отношения с треньора Стойчо Младенов. Именно напускането на наставника е преляло чашата и Томов си е казал, че трябва също да се оттегли.