Милиардерът Доналд Тръмп още не е влязъл в Белия дом, но започна да уволнява. Първата жертва е съветникът в преходния екип Майкъл Флин младши. Баща му Майкъл Флин старши бе посочен от новоизбрания президент за съветник по националната сигурност, един от най-важните постове в администрацията на държавния глава.

Прегрешението на младия Майкъл било, че е пуснал в туитър мнение по раздухания фалшив скандал "Пицагейт". Според него всичко трябвало да се разследва и е вярно докато не бъде доказано, че е фалшиво.

Полицията е отцепила пицарията в предградието на столицата.

Историята доби комични размери слад като преди дни 28-годишният Едгар Уелч влезе с пушка в пицарията Comet Ping Pong в предградието на Вашингтон Чеви Чейс и започна да стреля. Мъжът „разследвал“ конспирацията за връзката между ресторанта за бързо хранене, Хилъри Клинтън, сексуалната експлоатация на деца и още...  

Конспиративната теория бе раздухана от десни медии по време на предизборната кампания. Но Уелч е първият, който се върза и взе нещата в свои ръце.

Полицай арестува Уелч.

Освен младокът и бащата Флин преди време беше използвал туитър, за да напише, че Хилъри Клинтън е участвала в трафик на бебета, а освен това Барак Обама е "джихадист", който пере пари за терористите. Генералът обаче засега е пощаден. Вицепрезидентът Майкъл Пенс потвърди, че Флин младши вече няма да отговаря за имейлите и други административни задачи в екипа на Тръмп.