"Куминтират няк'ви очилати пьесове, няк'ви къртици, няк'ви шматки, дьет не излизат от тях - ни знаят как и риалният живот."

Така започва най-новото видео на Динко Вълев от Ямбол, в което той призовава нещо много просто: да не го гледат тези, които не му се кефят.

Той напомня, че не ги е обидил с нищо и да не се дразнят с него, като им слага и диагнозата - избиват комплекси.

Динко, който стана герой на репортажи от половината свят и на някоко досъдебни производства, благодари и на тези, на които е спечелил вниманието.

След драматично вглеждане в камерата:

"Един ден ще се гордеете с мьене, обищавам ви. Един ден обещавам пред цяла България, че ще стана министър-председател... Повярвайте ми!"

Той все пак прави уговорката, че това предстои не веднага, а след много време.

Видеото е озаглавено кратко и ясно "Да се знае". Хилядите преглеждания валят, като беше на 117 000 доскоро. Харесванията са над 2000. 

От клипа изглежда, че Господин Вълев е в отлично настроение. В него няма и дума за скорошните му проблеми с приятелка, която подаде оплакване срещу него в Бургас, че я е пребил от ревност.

"Доколкото някои хора ме познават, аз съм мъжкар и като кажа нещо, го правя", казва той.

Той обаче не се е сдържал да намали музиката - или пък нарочно под важното обръщение се чува музикален фон - Алла Пугачова с може би най-големия си хит "Милион червени рози".