Треньорът на "Атлетико" (Мадрид) Диего Симеоне таи надежда, че тимът му може да елиминира "Реал" в полуфинала на Шампионската лига след 0:3 в първия мач на "Сантяго Бернабеу". Реваншът е идната сряда.

 

"Не съм разочарован, още по-малко пък бесен, коментира треньорът на "дюшекчиите". - Казах на играчите да си починат, да се възстановят и да забравят за този мач. Футболът е велик спорт, защото всичко е възможно. Да, трудно ще ни бъде, може би невъзможно, но пак повтарям - футбол е. Ние ще дадем всичко от себе си, за да направим чудото възможно. "Реал" беше по-добър и ни надигра, честитя победата на нашия съперник, но сега трябва да мислим за следващата среща. Изглежда невъзможно. Но ние сме "Атлетико" (Мадрид) и може би, само може би сме способни на чудо."

"И двата отбора играха впечатляващо през първото полувреме, но те успяха да вкарат първи. През второто повече владеехме топката, но не направихме необходимото, а същевременно им оставихме много пространства и те се възползваха, продължи Чоло. - Не губя надежда."

В същото време Зинедин Зидан опитва да държи тима си стъпил на земята.

"Доволни сме от свършената работа, но "Реал" още не е финалист, каза Зизу. - Вкарахме голове и не допуснахме нито един, но следващата седмица ни предстои реванш. Най-забележителното в Роналдо е, че в решаващите моменти е винаги там, където е нужно. Вкара три гола, уникален играч е и заслужава всички похвали. Истински професионалист е и винаги иска да побеждава. На него винаги му е малко, все иска да постигне нещо повече."