СДС изчезна днес от фасадата на емблематичната сграда на "Раковски" 134, където е централата на синята партия от зората на демокрацията до днес. Това се вижда от снимка от неделния следобед, публикувана в профира на Виктор Лилов във фейсбук. Автор е Петко Карамочев. 

По-късно се появиха още снимки в мрежата.

От известно време съквартирант на СДС на "Раковски" 134 е Националният фронт за спасение на България (НФСБ) на вицепремиера Валери Симеонов. Властите все пак оставиха СДС на същия адрес, въпреки че след като не успяха да прескочат 4-процентовата парламентарна бариера с Реформаторския блок, сините нямат право на партийна централа в държавен имот. 

В продължение та 28 години на фасадата пишеше "Съюз на демократичните сили". В последните месеци висеше и един от плакатите на РБ за последния парламентарен вот - с ликовете на Петър Москов и Венци Мицов - първият - лицето на Реформаторите, а вторият - заместник на Светльо Витков в "Глас Народен", които на изборите участваха заедно с обединението. 

Днес вече на "Раковски" 134 се вижда надпис "Национен фронт за спасение на България" и логото на партията на Симеонов, а кадърът очевидно е от процеса на ребрандиране на сградата. 

Дали ще се върнат и символите на СДС, тъй като партията продължава да обитава горните етажи на държавния имот - предстои да видим.