Не забравяйте билетите си, черните тениски, дългата кичара и доброто настроение...

Освен тези очевидни неща организаторите на концерта на Testament днес разпространиха списък какво няма да се допуска в зала "Универсиада":

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети.

Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта в района пред залата и вътре в самата зала ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. За да не чакате, може първо да си я свалите от тук или от сайта loudconcerts.com. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”. 

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Теsтамент са за пръв път в София, началото на траш събитието на годината е 20 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени в 19 часа. На сцената преди тях ще се качат българите Downslot. 

Билети все още могат да се намерят, като в деня на самия концерт и на място на входа на зала “Универсиада” цената е 55 лева.