Мнозина знаят, че Кристиано Роналдо е голям режимлия, което е една от причините на 33 години да изглежда на терена така, сякаш е доста по-млад.

Миналата нощ обаче капитанът на Португалия може и да не е спал много - не и толкова, колкото държи. Причината е, че ирански фенове му спретнаха "серенада" пред хотела на иберийците в Саранск, където тази вечер от 21 часа те срещат Иран в последния си мач от гр. В на Световното.

Десетки персиийци научиха къде са отседнали техните съперници, отидоха, пяха, викаха, въобще доста се забавляваха. Появиха се видеа в интернет, на които се вижда как до прозореца в стаята си Роналдо призовава с жестове неканените гости да спрат, тъй като иска да поспи.

Иранците останаха видимо доволни, че са привлекли вниманието на суперзвездата. Те продължиха купона още известно време, но станаха доста по-тихи, а в един момент решиха да си тръгнат.

Срещите Иран - Португалия и Испания - Мароко са от 21 часа и са последните в група В. Преди тях са двубоите от гр. А, така още тази вечер ще знаем кои са първите осминафинали. В "А" нещата са ясни - Русия и Уругвай трябва да определят кой е първи и кой втори, докато в "В" три тима имат шансове за елиминациите. Освен Испания и Португалия, които са с по 4 т. и равна голова разлика, Иран има 3 пункта и при успех тази вечер ще остане на първенството.

Селекционер на азиатския тим е роденият в Мозамбик португалец Карлуш Кейрош, който познава отлично Роналдо и компания.