Кристиано Роналдо си търси къща в Торино, съобщи мадридският в. "Марка".

Той се занимава с това от две седмици насам. Вероятно вместо мегазвездата това вършат негови агенти, тъй като само допреди четири дни Кристиано бе на Световното първенство в Русия.

След отпадането на Португалия от Мондиала се заговори, че Роналдо иска да премине в италианския "Ювентус".

Торинският гранд, който спечели последните 7 шампионата на Италия, е готов да плати на "Реал" (Мадрид) 100 милиона евро за Роналдо. Годишно той ще взема по 30 милиона. Договорът му ще бъде 4-годишен, твърди "Марка". Увеличението на заплатата е с 5 млн.

Твърди се, че Юве е отправи оферта, която се разглежда на "Сантяго Бернабеу".

Торино не е толкова топъл град като Мадрид, отбелязва "Марка". Зимата в подножието на Алпите е студена. Климатът няма да е толкова благодатен като в Испания. Роналдо знае това. Той е също така наясно, че ще му бъде трудно да намери жилище като това, което има сега край испанската столица.

Но пък португалската мегазвезда има прекрасни спомени от гостуванията в Торино с "Реал" (Мадрид). Феновете на "Юве" винаги са го приветствали на стадиона, на него пък му е харесвала любовта им към футбола. След като е играл във Висшата лига на Англия и в испанската Ла Лига, сега той би искал да опознае отвътре и Калчото.

"Лос меренгес" днес официално отрекоха за интерес към Килиан Мбапе, както се твърди. През миналата седмица имаше подобно изявление и за Неймар.