Бойко Борисов отново ще бъде премиер на България. Това обеща пред актива на ГЕРБ в столичната зала "Арена Армеец" зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Той бе представен като "двигателят в добре смазаната машина на ГЕРБ".

Искам да извиня всички кметове и общински съветници, които не успяха да дойдат заради бедствието. Тяхната работа е да работят за хората, каза Цветанов.

Той посочи че ГЕРБ е партията на знаещите и можещите в България.  Цветанов добави, че от последния си национален форум през февруари членовете ГЕРБ непрекъснато се множат и че вече са достигнали 84 000.

Над 12 000 са младежи и девойки, които работят за европейския път на България. Залагаме отново на позитивния тон и конструктивния диалог. Искаме дебат по платформи и секторни политики. Само ГЕРБ е представила акцентите на управленската си програма, каза зам.-председателят на партията.

После Цветанов подчерта, че сценарият за унищожение на партията на миналогодишните избори не е сработил.

Опитваха се да ни унищожат, но не успяха. ГЕРБ има сила и потенциал. Печелили сме местни, национални и президенстки избори. На 5 октомври за първи път в историята на 25-годишния ни преход ще имаме премиер, който ще повтори мандата си, обеща още Цветанов.

Именно на Цветанов се падна честта да представи водачите на листите на ГЕРБ в цялата страна.

Четете още:

Веселин Маринов подгря актива на ГЕРБ (обновена+снимки)

Бойко Борисов: За мен не е важно кой ще е премиер! (обновена)

Обещано от ГЕРБ: Санират панелките с държавни пари