През месец февруари най-авторитетния клубен турнир Шампионска лига ще се завърне на сцената. Започва същинската част на турнира - директните елиминации, като в букмейкъра Bwin от доста време има коефициенти за предстоящите мачове в Шампионска лига и може да видим кои са фаворитите. Не ви е нужна регистрация bwin, за да разгледате залозите и ставките на хазартния оператор. При вход в букмейкъра можете да видите всички спортни събития и коефициентите, дори и да не сте си създали акаунт.

Най-големите мачове в 1/8-финалите на Шампионска лига са ПСЖ - Байерн Мюнхен и Ливърпул - Реал Мадрид. Френският гранд с Меси, Мбапе и Неймар в състава си влиза като фаворит срещу Байерн за победата в първия мач. Bwin е оценил краен изход 1 в срещата с 2.30 коефициент, докато ставката за успех на баварския тим е 2.75. Пари Сен Жермен продължава да бленува за трофея в Шампионска лига и Кристоф Галтие ще се опита да изведе отбора да върха в Европа този сезон. Още първото препятствие в директните елиминации е много сериозно и парижани ще искат да вземат аванс у дома, преди да се насочат към „Алианц Арена“ за реванша.

Първият двубой между Ливърпул и Реал Мадрид е на 21-ви февруари на "Анфийлд". Сериозен фаворит за победата е Ливърпул според реномирания букмейкър Bwin. "Червените" започнаха слабо 2023 г. и ще бъде сериозен тест за тях домакинството на настоящия носител на трофея. Реал Мадрид е просто сензационен в Шампионска лига и може да спечели срещу всеки един отбор на всеки един стадион. Предстои да видим дали Реал Мадрид ще се противопостави на коефициентите и ще запише победа на английска земя, която би им дало огромно предимство преди втория мач на „Сантяго Бернабеу“.

В друг от интересните 1/8-финали в Шампионска лига, Милан влиза като фаворит в първия мач срещу Тотнъм. Двата тима се представят задоволително в домашните първенства, но Шампионска лига е голямата им цел и ще искат да бъдат поне сред най-добрите 4 в турнира. Затъналият в проблеми тим на Челси пък има гостуване на Борусия Дортмунд. Коефициентите за краен победител в първия мач на "Сигнал Идуна Парк" са изравнени. Челси разочарова с изявите си при Греъм Потър и ще трябва да вдигне нивото, ако иска да победи Борусия Дортмунд. Немският клуб не е убедителен в защита и това ще бъде големият им проблем срещу лондонския съперник, който има играчи като Рахийм Стърлинг, Жоао Феликс и Мейсън Маунт в предни позиции.

Лидерът в Серия А - Наполи, влиза като фаворит в сблъсъка срещу Айнтрахт Франкфурт. В първия мач в Германия обаче букмейкърите дават равни шансове за успех на двата тима. Айнтрахт е силен домакин, но ако Наполи продължи да играе както до момента през сезона, то може би германският тим няма да има много шансове и още в първия двубой може всичко да бъде решено.

Изненадващият 1/8-финалист в ШЛ този сезон - Брюж, приема Бенфика като аутсайдер в сблъсъка, докато Интер и Ман Сити съответно са фаворити срещу Порто и РБ Лайпциг. Дали ще видим изненади в тези двубои на старта на директните елиминации в Шампионска лига предстои да разберем през месец февруари, като футболните фенове трябва да почакат още малко за завръщането на най-атрактивния футболен турнир на клубно ниво.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!