Приятелят и годеник на самоубилата се индийска тв звезда от сериала „Малката булка” - Пратиша Банерджи, е приет по спешност в болница в Мумбай. Рахул Радж Синк е на ръба се оплаква от болки в гърдите и е на ръба на психическо изтощение, съобщи сайтът hindustantimes.com.

МАЛКАТА БУЛКА СЕ САМОУБИ

Според адвоката на Синк той се е почувствал зле тази сутрин. Най-близките му се притеснявали, че може да получи мозъчен или сърдечен удар след случилото се с 24-годишната му приятелка Патриша. Мъжът бил силно травмиран от трагедията и имало съмнения, че може да полудее.

Адвокатът е категоричен, че Раул няма вина за фаталното решение на годеницата си да сложи край на живота си и сътрудничи на полицията за установяване на причините за самоубийството.

По-рано информационните агенции в Индия съобщиха, че актрисата е била кремирана в Ошивара според местните обичаи. Тя е била облечена в булчинска рокля по настояване на родителите й, защото в последните дни от живота си говорела непрекъснато за предстоящата си сватба с Раул.

Версиите за смъртта на момичето са най-различни. Една от тях е, че годеникът й е.я е изоставил заради стара изгора в края на март. Друга версия е, че звездата е страдала от депресия.