Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

МВР разпространи 6-минутно видео от възстановяването вчера на блокадата на част от възловите кръстовища на София.

На него се виждат елементи на т. нар флашмоб - как граждани първо непрекъснато минават по пешеходните "зебри".  После се застава на кръстовищата.

Има и кадри как се изнасят палатки и тенти за новата блокада, след като предната нощ полиция и жандармерия разчистиха предишната.

Виждат се също така младежи, които добутват близките контейнери, както и такива, които замерят сградите на институциите.

Момичета също участват в донасянето на пейки. В подкрепа на последното и сутринта Красимира Стоядинова от СДВР обяви, че е имало "изключително много жени", което затруднило полицията да използва физическа сила.

Други донасят отнякъде европалета - които тази сутрин вече са част от барикадите. На видеото някои пият бира след завършването на "градежа".

Ключови думи

Коментари

За 200 лв надник

ако бях наблизо и аз щях да съм там!

на "патриотичния" троляк, който се възмущава от мазата на село

и 20 лв надник са много - затова никой не ти ги дава.

ДПС робство

А за биячите полицаи снимки и видео кога не еничари?
Йовко Манолов's picture
Йовко Манолов
jovko.manolov71

Абе,Ганев

пиши нещо от свое име,стига с тия цитати от тук и от там!Повечето хора не четат това,което явно четеш ти,щото поддържат хигиена на душата си,за разлика от тия като тебе!

Този е толкова Ганев,....

....колкото е Иво.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.